We layer

The Design Republic Commune Neri and Hu architecture Shanghai rennovation interior materials brick stucco traditional photography The Design Republic Commune Neri and Hu architecture Shanghai rennovation interior materials brick stucco traditional photography The Design Republic Commune Neri and Hu architecture Shanghai rennovation interior materials brick stucco traditional photography The Design Republic Commune Neri and Hu architecture Shanghai rennovation interior materials brick stucco traditional photography The Design Republic Commune Neri and Hu architecture Shanghai rennovation interior materials brick stucco traditional photography

Photograph series of the interior of the Design Republic Commune, located in the center of Shanghai, by Neri & Hu architects, photographed by Pedro Pegenaute. The project is situated within the historic relic of the Police Headquarters built by the British during the 1910s and it is meant to be a gathering space for designers and design patrons.

Advertisements

One thought on “We layer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s